У Ланівцях працівники рятувально-водолазної служби визволили лебедя, який заплутався у рибальських снастях та сильно поранився. Птах цілу ніч пробув у воді, не маючи змоги виплутатися. Працівникам рятувально-водолазної служби про це повідомили місцеві жителі. Коли визволителі прибули на берег ставку – лебідь навіть не мав сили пручатися, тому рятувальники легко витягнули його із неволі, зігріли та випустили  птаха на воду.

Читайте також

Тернопільський став незабаром може загинути
Нову назву відпочинкової зони «Циганка» у Тернополі можна пропонувати до 8 листопада
Небезпечні риби-хижаки з’явилися в Тернопільському ставі

«Закликаю усіх любителів осінньої та зимової риболовлі з відповідальністю ставитися до своєї справи і розкладати рибальські снасті так, щоб не нашкодити птахам, що плавають на місцевих водоймах. На жаль, як ми бачимо, такі прикрі випадки є і це стається через людський фактор. То ж прошу рибалок дотримуватися відповідних правил під час вилову риби і берегти природу», – каже начальник рятувально-водолазної служби області Василь Козак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: