12-13 Листопада у Козові відбудеться “Листопадовий Зрив: У туманах війни”

Опубліковано:
3 Листопада, 2016

Захід “Листопадовий Зрив: У туманах війни” приурочений до 98-ої річниці Листопадового чину – проголошення Української або ж Галицької держави у Львові в ніч на 1 листопада 1918 року.

Пластова станиця Козова та команда організаторів запрошуємо усіх охочих (бажано, віком від 14 років) 12-13 листопада 2016 року взяти участь у заході із культурно-історичною та мультимедійною програмою і унікальною масштабною нічною історичною рольовою тереновою грою. На вас чекає захоплююче взяття нічного містечка, командна гра, багато позитивних емоцій та відчуття військового подвигу! Відчуй силу товариства!

Цього року – ювілейний десятий Зрив. Тому будуть зміни у теренівці, які зроблять гру важчою, але цікавішою!
Хочеш творити історію? Прийди і твори!

Шукайте у соцмережах за назвою “Листопадовий Зрив: У туманах війни”

Зголоситися можна через е-форму до 10 листопада включно.

При зголошенні груп, їхні представники мають вказати кількість осіб-учасників та керівника (бажано, повнолітнього) групи. Особи, молодші 14 років, мусять мати письмовий дозвіл батьків (опікунів), у якому має бути у довільній формі вказано, що батьки знають, куди і на скільки часу їде їхня дитина, а також вписано їхні номери телефонів. Про зголошення треба повідомити за номером в кінці новини.

Заповнюючи зголошення, ти зобов’язуєшся старанно підготуватись і якнайкраще проявити себе, дотримуватися Правильника заходу, умов теренової гри (будуть повідомлені на заході) та Законодавства України.
Для незголошених розмір вкладки буде на 30% більшим.

Відповіді на запитання за тел.моб.: 380972993940, 30932260899 (Борис).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: