Чиновники тернопільської облради «мутять» з державними грошима

Опубліковано:
26 Жовтня, 2016

Дав запит в обласну раду, чи виділяли з бюджету області гроші на ремонт доріг Львів–Тернопіль (Н-02), Кременець–Тернопіль (М-19) і Броди–Заложці (Р-39). Перший заступник голови облради Василь Деревляний відповів, що обласна рада прийняла рішення про виділення грошей на співфінансування доріг, щоправда… вказав інші. Із запитуваних доріг написали тільки Кременець–Тернопіль, крім них – автошляхи Коломия–Кам’янець-Подільський (Р-24) та М-19–Ланівці–Р-32.

При цьому на аналогічний запит до Облавтодору отримав чітку та протилежну відповідь – гроші з обласного бюджету на запитувані мною дороги не виділяли!

Далі – ще цікавіше. На мій повторний запит в обласну раду відповіли, що співфінансували ремонт доріг в області….ще в 2014 р. Чому пригадують це сьогодні – незрозуміло. А цьогоріч облрада прийняла рішення виділити гроші на поточний (!) ремонт таки інших 2-х доріг і тієї ж Кременець-Тернопіль (М-19)…
Питань чимало :

– чому в Автодорі одразу розібралися, що в них питають, а в облраді (очевидно, свідомо) вписали у відповідь зовсім інші дороги?
– хто відповідає за неправдиву відповідь першого заступника облради на запит народного депутата?
– якщо обласна рада виділила кошти на ремонт траси Кременець-Тернопіль, а до Автодору вони не дійшли – в чиїй кишені застрягла чимала сума?

Хто привласнив собі державні гроші?

Висновки робіть самі. Я ж надіюся, після цієї публікації прокуратура розслідує, куди поділися держкошти та застосує міри щодо чиновників, які офіційно дають неправдиву відповідь на депутатські запити.

(фото всіх запитів і відповідей додаю).

Роман Заставний

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: