На рекультивацію землі учасників АТО виділили 300 тисяч гривень

26.10.2016 15:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Комунальники в Тернополі продовжать рекультивацію земельних ділянок, які виділили для учасників АТО. Зокрема, на відповідні роботи з міського бюджету виділили 300 тисяч гривень.

Також на черговій сесії міськради  спрямували кошти на проведення комунікацій: водопостачання, каналізації, електрики тощо на земельних ділянках АТОвців.

– 300 тисяч виділяється для проведення  робіт з рекультивації  земель учасників АТО. Також ми виділили 1,5 млн гривень і спрямовуємо їх на придбання та встановлення комунікацій на землях, які виділені для учасників АТО, - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, що в місті також внесли зміни до програми "Турбота" на 2016-2018 роки. Вона передбачає підтримку військових-контрактників, інвалідів війни та дітей батьки яких загинули в АТО.

Зокрема зміни стосуються виділення одноразової грошової допомоги у розмірі 10 000 гривень. Щоб отримали відповідні кошти необхідно звернутися з відповідними документами та заявою у міську раду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі