На Донбасі біля лікарні й технікуму розірвалися випущені терористами міни

Опубліковано:
25 Жовтня, 2016

Бойовики з танка обстріляли Красногорівку Мар’їнського району на Донеччині. Два 125-міліметрові снаряди впали на стадіоні.

Відокремленого підрозділу “Донецький технікум Луганського національного аграрного університету”, пише ТСН.  

А ось на вулицю Нахімова “приземлилися” чотири міни 120-міліметрового калібру – якраз за 40 метрів від лікарні. Біля лікарні міни влучили в будівлю трансформаторної підстанції. Тож без світла залишився сам медзаклад та навколишні будинки. На щастя, з мирних мешканців ніхто не постраждав. “Незаконні збройні формування з напрямку Старомихайлівки у бік Красногорівки того разу гатили упродовж чотирьох годин. Вогонь вони розпочали ввечері 20 жовтня і закінчили вже на початку наступної доби.

Декілька боєприпасів вони випустили й по густонаселених районах міста, незважаючи навіть на лікувальні та освітні заклади”, – йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО. 

Військовослужбовці української сторони СЦКК задокументували наслідки порушень режиму припинення вогню та застосування з боку бойовиків забороненого Мінськими угодами озброєння.

Матеріали передали представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які також приїхали до Красногорівки. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: