На свято не чоловічої професії завітав… Чоловічок

Опубліковано:
25 Жовтня, 2016

Ні для кого не секрет, у якому стані перебувають сьогодні в Україні сільські бібліотеки: десь протікає дах, десь «криком кричить» сама будівля  і «волає» про допомогу, і майже скрізь – не все гаразд з опаленням узимку. Спостерігаючи за роботою сільських бібліотекарів, а, зазвичай, це завжди жінки, не перестаю дивуватися їхній працелюбності і стійкості перед будь-якими побутовими і не лише – перешкодами. До речі, чому немає чоловіків бібліотекарів? Може вони десь і є, але я ще жодного не зустріла впродовж життя. Мабуть у них не вистачає терпіння працювати за мізерну плату та ще й в малокомфортних умовах.

Бібліотекарі сільських книгозбірень Великогаївської об’єднаної територіальної громади зустрілись у місцевому Народному домі, де нещодавно оселилась Великогаївська центральна  сільська бібліотека. Їхнім очільником стала Надія Прийма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виживає село: Корова – “живий гаманець”

Учениці місцевої школи Марічка Сагаль, Софійка Тимбак, Юлечка Андріїшин та Ілонка Жаловська – активні юні читачки,  підготували святково-пісенну програму. Заступник сільського голови Петро Бондзюх привітав присутніх із професійним святом і вручив пані Надії «Подяку» за багаторічну працю. Також до його вітань долучився завідуючий сектором культури, молоді і спорту Степан Гуля. Марія Романюк – голова Тернопільської районної організації Союзу українок подарувала чималий «оберемок» книг. Приємною несподіванкою для багатьох став виступ улюбленця тернополян, поета-гумориста, лауреата численних конкурсів гумору та сатири Ореста Чоловічка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: