Депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула на своїй сторінці у Facebook  повідомляє про те, що на вулиці Карпенка провертають чергову земельну аферу. Обранець розповідає про те, що  на вул. Карпенка планують надали в оренду сотку землі під реконструкцію зупинки, якої в тому місці насправді немає.

Зокрема, пан Андрій пише:   

 

“Агов, мешканці Дружби (конкретніше вулиці Карпенка), схоже у нас планують земельну оборудку. Мене, як депутата від округу і голову земельної комісії, злить і дратує, що отакі мутні наміри пропихають виконавчі органи міської ради. 
Тепер конкретніше: надійшли депутатам на електронні скриньки проекти рішення, які оприлюднюються (дякувати маємо за такі розсилки, якщо не помиляюся, Назар Зелінка,  який докладається до прозорості роботи ТМР). Один з проектів (див.фото) стосується надання дозволу на оренду сотки землі відділом технагляду ТМР для реконструкції зупинки та розміщення торгового об’єкту по Карпненка. АЛЕ зупинки біля будинку по Карпенка, 22А на існує!!! Тобто варіанти два: 
– розробники помилились і хочуть провести реконструкцію зупинки, яка нормальна і набита торговими об’єктами біля будинку по Карпенка, 10 (тут більше буду прислухатись до Оксана Яциковська, бо Карпенка, 10 – її округ, а зупинка – стик з моїм округом);
– розробники вірно вказали адресу, чим пробують провернути оборудку: взяти без аукціону вільну землю, де ніякої зупинки в помині нема, та забудувати її (найближча зупинка за метрів 150).
В обох випадках матиму багато запитань і на земельній комісії і на сесії, щодо цього задуму… з Роман НавроцькийТарас Серетний, Андрій Артимович, Lina ProkopivЛюбомир БалукВолодимир Бліхар.” – пише у своєму дописі депутат.

Ото ж, Андрій Шкула наголошує, що контролюватиме це питання, аби в місті не вчинили ще однієї афери і вкотре на обманули тернополян.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: