Учасники проекту «Змінимо країну разом» з Луганщини вражені доброзичливістю галичан (Відео)

Опубліковано:
24 Жовтня, 2016

У серпні нинішнього року за ініціативи міністерства освіти та науки України було започатковано проект обміну «Змінимо країну разом». Мета його – ділитися розробками в освітній, науковій та культурній сферах. Водночас проект дає можливість пізнати ментальні особливості українців різних регіонів та розвіяти стереотипи сприйняття один одного.

В рамках його реалізації 25 вчителів з Луганщини приїхали на Тернопільщину, аби обмінятися своїми методичними розробками, досвідом у викладацькій та виховній справі. Так само і 25 освітян нашого краю вирушили на Східну Україну.

Світлана Яресько є вчителем англійської мови ЗОШ №21, м. Попасна, в Тернопільській області перебуває вже кілька днів, з собою привезла відео-уроки, якими має намір поділитися з тернопільськими вчителями. Окрім професійної складової, вражена туристичними особливостями краю, доброзичливістю та відкритістю галичан. «Цей проект важливий тим, що ми, жителі Східної та Західної України, маємо можливість пізнати також і людські якості один одного. Разом ми будемо відбудовувати державу, надолужувати втрачене, будемо вчитися любити і поважати свій край, щоб не було зрад», – каже Світлана Яресько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Те, чого бояться вороги України (Відео)

Вчителька з Луганщини в рамках проекту перебуватиме у Борщівському районі, Тернопільської області. Вже встигла оглянути наші туристичні принади – про кришталеві печери, запевняє, розповість колезі – вчителю географії, враження підкріпить туристичним довідником, який привезе із собою в Попасну.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: