Фотоконкурси “Провісінь” та “Ти це зумієш” вкотре довели – талант дітей не має меж (Фото)

Опубліковано:
24 Жовтня, 2016

Когорта українських фотографів поповнюється! Ще один фотоконкурс, який щойно завершився нагородженням переможців, тому твердження.  262 роботи юних фотографів мали щастя бачити студенти та викладачі Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Саме там розмістили експозицію світлин, кожна з яких претендувала на високу оцінку прискіпливого журі.

Фотографам від 6 до 18 років. Подія об’єднала два конкурси “Провесінь – 2016” та “Ти це зумієш”. Свої фото подали учасники фотостудій Тернополя “Ікс-позиція” ТСЮТ, студії “Галицький коледж”, гурток “Фотоаматори” ТОКЦНТТШУМ тощо, а також фотогуртки інтернатів для дітей з особливими потребами міста Тернополя та області.

За роки існування вперше прислали свої роботи на Тернопільщину фотостудії з інших областей – м. Болехів (Івано-Франківська область),  м. Чернівців, фотоаматори Старожинецького району та з міста Путила (Чернівецька область).

Відповідальне журі, очолюване Григорієм Бурбезою, визначало найкращих у номінаціях “Пейзаж”, “Дитячі справи”, “Портрет”, “Моє місто Тернопіль”, “Героїчна Україна “, “Натюрморт”. Іван Пшоняк, Олег Ковальчук, Микола Василечко та інші члени журі провели чудові хвилини споглядаючи талановиті роботи. Відзначали грамотами три перших місця у кожній номінації. Учасників не ділили по віку, таким чином талант не замикали у рамки років.

Грамоти отримали не тільки діти, а і керівники, які виховують юні дарування. Фотостудіям, які перемогли у конкурсі  “Ти це зумієш”, окрім грамот подарували цінні подарунки штативи та  кофри до фотоапаратури. Меценатами виступили підприємці гасло яких “Твори добро другим во благо”. Смаколиками цукерками і печивом пригостила учасників урочистої церемонії адміністрація ТНТУ ім. Івана Пулюя.

Грамоти вручали заступник міського голови Тернополя  Леонід Бицюра та Роман Гребінь (ТСЮТ). Леонід Бицюра зауважив, що адміністрація міста буде підтримувати конкурси фотографії школярів учнівської молоді, а також зацікавлена у конкурсах теле та кіно мистецьких, у яких зможуть показати свій талант юні режисери, відеооператори, сценаристи Тернопілля.

 

Caption

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: