Як влада зробила шалений енергетичний прорив в селі на Тернопіллі

Опубліковано:
23 Жовтня, 2016

21 століття. Україна. Тернопільщина. В село Кривче на Борщівщині провели газ. В голові виринають картинки метушливих чиновників, які наввипередки рвуться до газової плити, щоб смажити яєчню. Це – перемога, панове! 

Але радіти чи ридати від сміху і абсурду?

В той час коли вся Європа, до якої ми прагнемо, та й і увесь світ шукає і знаходить природні джерела енерегії – проведення газової труби в село Кривче це подія. Це ж ніяк не могло статися без допомоги чиновників усіх рангів і навіть депутатів усіляких рівнів, які разом стараються для людей. Це солідарність!

Тепер, коли телескоп Хаббл сфотографував чи не найтемніші закутки Всесвіту, запалити газовий котел, а не грубку дровами – це прогрес! Ми збережемо більше лісів. Це безсумніву технологічний крок вперед, панове!

Зараз, коли людство за пів кроку до висадки на Марс (перший млинець гливком – зонд “Скіапареллі” розбився при посадці на червону планету), посмакувати яєшнею, посмаженою на новій газовій плитці – це неабияка радість! Це щастя відчувати себе людиною в 21 столітті. Це – смачно, панове!

Люди радіють. Нова побутова техніка, покращення життя, надія на ще щось краще. Це гуманно, панове!

А от, щоб не соромитися на весь світ, панове можновладці, ви не вмієте? Це ваш святий обов’язок – робити все для людей, для народу. І не варто кричати про такі події на весь світ, та бо засміють нас навіть зімбабве-гондураси. В селі Кривче Борщівського району газ повинен був бути ще років 25 щонайменше тому, принаймні з того часу, як ви будуєте (ми будуємо?) Державу Україна. А скільки ще таких сіл на Тернопіллі? І це прикро, панове!

Скірн з соціальних мереж.

Подивіться на фото. Який будинок культури… Який дах, вікна, сходи… Озирніться навколо себе, подивіться на людей і почуйте їх! Бо буде пізно, панове!

В 21 столітті в село Кривче провели газ – це перемога нашої влади! Це – перемога?!… Остаточна перемога буде, коли газифікуються всі печери, про що слушно зауважили в коментарі…

Смачної яєчні! Але пам’ятайте, що газ – це цінний дар природи, і ми повинні його споживати економно і раціонально! На забувайте про Правила користування газовими приладами, панове, для своєї ж безпеки!

Це – перемога, панове! Ми здобули, панове!

МИЗДОБУЛИ!

 

Читайте блоги на сайті ТеНьюз

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: