Тернопільські депутати виділили гроші на зарплати бюджетникам, допомогу бійцям АТО, на проїзд пільговиків

Опубліковано:
23 Жовтня, 2016

Оскільки на сьогодні бюджет Тернополя перевиконаний на 86,6 млн. грн., то на сесії депутати роз приділили, куди ж спрямувати ці додаткові надходження. Так,  із  цих коштів, наприклад, 19,3 мільйона гривень дадуть на виплату зарплат бюджетникам.

– 2 мільйона гривень додатково спрямують на збереження пільгового перевезення усіх пільговиків в електротранспорті.

– 1,7 мільйона гривень – на виплати разової допомоги малозабезпеченим та одноразової допомоги по 10 тисяч гривень чоловікам, які вступають на військову службу за контрактом.

– Понад 26 мільйонів дадуть на розвиток освіти: 8 з половиною мільйонів – витратять на ремонт навчальних закладів, більше 11 мільйонів – на до фінансування заробітних плат працівникам цієї галузі, 300 тисяч гривень – на стипендії міського голови кращим учням та на премії обдарованим учням та вчителям.  

– 9 мільйонів виділять на розвиток сфери охорони здоров’я (на зарплати, ремонти медичних установ та закупівлю обладнання).

– Житлово-комунальне господарство Тернополя додатково отримає 41 млн. грн.. Ці кошти спрямують на ремонт доріг, тротуарів, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів. 2 мільйони гривень виділять на придбання побуди нових лічильників тепла.

– Більше мільйона гривень виділять на сферу культури, півтора – на розвиток спорту та 3-ма міль йонами додатково дофінансують «Тернопільміськтеплокомуненерго», щоб забезпечити безперебійну подачу газу, розрахунки за теплопостачання та виплату заробітної плати.

– 300 тисяч гривень дадуть на рекультивацію земель для учасників АТО, півтора мільйона витратять на придбання і встановлення комунікацій на цих землях.

Окрім того, 2 мільйона спрямують на виготовлення документації та початок ремонтних робіт «гаївського» моста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: