У Тернополя відкриють школу з водних видів спорту. Створять її на основі фізкультурного товариства «Буревісник» – таке рішення прийняли на сесії Тернопільської міської ради. 

«В міському бюджеті закладено кошти на утримання школи водних видів спорту. Ми розраховуємо, що більше як 130 дітей зможуть займатися у цьому навчальному закладі. Тим більше у нас є пріоритети – це розвиток ставу,це розвиток водно-моторних видів спорту, нарешті ми зможемо розпочати реалізацію цього проекту», – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.   

Тернополяни такій новині раді.

«Це дуже круто, школа з водних видів спорту, це те, куди я б хотів ходити, тому що кожного року приходжу подивитися на озеро на змагання з аквабайку і мрію про те, що й сам колись цього навчуся і візьму участь у такому чемпіонаті. Як тільки відкриють школу – обов’язково піду туди навчатися», – каже тернополянин, семикласник Юрій Ревак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: