Будівельна компанія «Матла» розпочала будівництво сучасного будинку на «Дружбі»

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016

Будівельна компанія «Матла» розпочала будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Тролейбусній, 3 А. Власників квартир у сучасному будинку чекає індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ і світло, теплі стіни, підземна стоянка та дитячий майданчик. Житло там пропонують на будь-який смак – з різною кількістю кімнат та площею.

В будинку функціонуватиме соціальний блок обслуговування населення: магазин, аптека, перукарня.

– Ми обрали хороше розтушування будинку, адже близько знаходяться зупинки громадського транспорту на вулиці Тролейбусній, Бережанській та Лучаківського. В межах пішохідної доступності є школа і садочок, – розповідає директор будівельної компанії Андрій Матла, – Район «Дружба» – це молодіжний район, тут знаходяться вузи, а молодь – це рушій прогресу. Також варто зазначити, що «Дружба» є найбільш екологічно чистим районом міста.

Вагомою перевагою є те, що у цій новобудові пропонують квартири різних класів для людей із різними фінансовими можливостями. А ще варто зазначити, що сучасні технології будівництва дозволяють зробити перепланування квартир, щоб власники мали змогу реалізувати свої задуми при ремонті.

– Покупці матимуть змогу придбати квартири в економ-сегменті – невеличкої площі 1-кімнатні та 2-кімнатні, а також квартири з різною кількістю кімнат середнього та вищого цінового сегменту з великими площами. Тобто, ми пропонуємо широкий спектр квартир як по площах, так і по можливостях планування. Майже кожен варіант квартири, який запропонований у цьому будинку, є з можливістю його перепланування та реалізації своїх ідей, – каже Андрій Матла.

За словами директора будівельної компанії, зараз великої популярності набувають так звані квартири-студії, у яких в одному приміщенні об’єднані кілька кімнат: кухня – вітальня – спальня.

– Ця хвиля прийшла до нас із Заходу. Основна вигода таких варіантів полягає у тому, що невеличку квартиру можна раціонально використати. Завдяки меншому об’єму квартири, яку ми купуємо, маємо кімнати більшої площі, а отже – більше варіантів раціонально її використати. Коли ви заходите в кухню, то використовуєте частину об’єму вітальні, а коли заходите у вітальню – то використовуєте частину з кімнати, – говорить Андрій Матла.

Зазначимо, що в житлових комплексах нового зразка, що споруджує будівельна компанія «Матла», піклуються про прибудинкову територію. Біля будинку, який починають будувати на Тролейбусній, облаштують сучасний майданчик з великою площею, який міститиме комплекс відпочинку не лише для дітей, але й дорослих

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: