За 2 місяці перебування в АТО воєнкому-хабарнику дали в Тернополі землю під будівництво особняка

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016
Про це у Тернополі під час вчорашнього брифінгу заявили представники військової прокуратури Західного регіону України. Землю воєнком Катинський отримав як учасник бойових дій, – пишуть Тернополяни.

Відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції Володимир Катинський провів «аж» два місяці. За це його щедро винагородили, виділивши землю для будівництва будинку.

Сам затриманий на отриманні частини хабара екс-головний військовий комісар Тернопільської області зізнався під час допиту, що кошти, які він вимагав у свого підлеглого (280 тисяч гривень), мав намір потратити саме на зведення дерев’яного будиночка площею 170 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки затриманий на хабарі Катинський дає покази слідчим, на Тернопільщині вже є новий обласний військовий комісар

– Гроші полковник вимагав за переведення свого підлеглого на вищу штатну посаду, – каже перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов. – Втім, заявник повідомив про це в СБУ. Згодом він проплатив частину грошових коштів (66 тисяч гривень) і приніс до правоохоронців документ про переведення коштів – прибутковий касовий ордер, що й стало підставою для затримання воєнкома.

Відомо також, що під час обшуку у кабінеті посадовця виявили близько $5000, безліч талонів на пальне, гранату і набої до пістолета.

Якщо вину Володимира Катинського доведуть у судовому порядку, то йому загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Слідство у цій резонансній справі проводить військова прокуратура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: