Більше 25 мільйонів гривень в Тернополі виділять на потреби освіти

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016

З міського бюджету на потреби освіти в Тернополі планують виділити 25,7 мільйонів гривень. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

Зокрема, 3 мільйони з цієї суми піде на стипендії у ПТУ, понад 8 мільйонів витратять на капітальні ремонти в закладах освіти та на придбання необхідного шкільного обладнання.

На заробітну плату освітянам витратять понад 11 мільйонів гривень.

Як зазначає очільник міста, цього разу на зарплату вчителям знову доведеться виділяти кошти, які мала б виділити держава.

– У нас є зобов’язання, які ми повинні виконати і це в першу чергу видати заробітну плату освітянам. Хоча в цьому році, як і в попередніх роках, це є прямий обов’язок держави і уряду , але оскільки коштів не вистачає, то ми змушені на це виділяти гроші з міського бюджету, оскільки ми не можемо залишити тернополян без зарплат, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: