У Тернополі триває навчальний візит молоді у рамках програми від Британської Ради

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016

Громадські активісти та студенти з різних куточків України приїхали у Тернопіль в рамках програми «Активні громадяни» від Британської ради. Навчальний візит триватиме до 24 жовтня.

З гостями у приміщенні Тернопільської міської ради зустрівся очільник Тернополя Сергій Надал, який розповів про кращий досвід міста у сфері розвитку громадянського суспільства.

– Тернопіль вважається містом молоді, адже приблизно 45 тисяч населення міста – це студенти тернопільських університетів. Тому ініціативи молоді та студентства сильно впливають на життя міста, його розвиток, реалізацію соціальних проектів та розвиток соціальної інфраструктури, – розповів очільник Тернополя. – Наприклад, у місті діє Молодіжна міська рада, яка активно долучається до суспільно-політичного життя міста, також цього року молоді архітектори представили проект реконструкції пляжу «Циганка», який ми втілили у життя.

Міський голова розповідає, що у місті також діє ряд проектів, наприклад, «Відкритий бюджет», «Відкрите місто», «Громадський проект», електронні петиції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: