У сквері та у парку ім.Т.Шевченка посадили катальпи

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016

64 екзотичних дерева посадили у парку та сквері імені Тараса Шевченка. Акція відбулася у рамках Концепції комплексного озеленення міста.

Загалом висадили 40 катальп, які поетапно замінять тополі та аварійні і старі дерева у парку. Також висадили 24 саджанці червонолистих кленів «Крімсон Кінг», які з’явились у місті вперше.

Рішення щодо видового складу посадкового матеріалу прийнято для підсилення попередньої акції, що проходила під гаслом «Герої не вмирають», в рамках якої у 2015р. на зеленій зоні біля хреста висаджено тюльпанові дерева.

 – Тут два види дерев – це червонолистий клен і також катальпа. Це два дерева, які добре адаптуються до наших умов. Зокрема, катальпи вже декілька років підряд висаджуються і приживаються у місті. Вони мають гарний колір, гарний зовнішній вигляд. Плюс ці два дерева підходять до наших погодних умов тому, що добре сприймають вологість. Ну і вони так трошки урізнобарвлять кольорову гаму, яка є у парку Шевченка і в цьому сквері, – розповів міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: