Степана Бандеру мають перепоховати в Україні, – Сергій Надал

Опубліковано:
8 Березня, 2021
Особи, які ненавидять Україну, знову вчинили зухвалий акт вандалізму на могилі Степана Бандери у Мюнхені. Облили могилу невідомою речовиною. Навіть мертвого Степана Бандеру бояться вороги, бо він є уособленням незалежної та вільної України. Вони поглумилися не над могилою Провідника, вандали поглумилися над Україною.

Це треба зупинити. І для цього є єдиний шлях: Степана Бандеру мають перепоховати в Україні. Він має стати першим, хто знайде вічний спокій у Пантеоні Героїв України на рідній українській землі.

” Я звертаюся до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів: у Києві має постати Пантеон Героїв. Лише так ми зможемо захистити честь та славу наших Героїв. Тому як і Тараса Шевченка, Степана Бандеру мають перепоховати в Україні. Також Степанові Бандері мають повторно присвоїти звання Героя України. Це буде гідний приклад для нащадків, як потрібно шанувати своїх героїв.Зараз потрібно прийняти всі міри, щоб акти вандалізму і наруги над могилами наших героїв не повторилися, а злочинці мають понести суворе покарання. Слава Україні! Героям Слава, – відзначив Сергій Надал, міський голова Тернополя”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан бандера, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: